sunnuntai 13. helmikuuta 2022

Annen Kukka ja Koti -- Näyttöasiakas

 Annen Kukka ja Koti -

 asiakasesittely

Näyttöasiakkaakseni sain somerolaisen Annen Kukka ja koti- yrityksen.
Annen Kukka ja Koti sijaitsee Someron keskustassa.

aukioloajat & yhteystiedot


Miten hankkisin asiakkaan?

Tiedän yrittäjän henkilökohtaisesti ja menin käymään kaupalla. Ja kysyin olisiko hän kiinnostunut olemaan näyttöasiakas. Anne oli heti kiinnostunut. Juttelimme asioista, että miten ja milloin. Sovimme, että menen käymään uudelleen seuraavan viikon torstaina, siihen asti he miettivät mitä kuvaan. 

Käynti uudelleen

Kävin Annella uudestaan 11.2.22. Mukanani oli kuvauslainasopimus ja kuvankäyttösopimus. Silloin puhuimme mitä kuvaan ja mihin ne tulevat. Kuvaan tekstiiliopiskelijan tekeminä pussukoita sekä yhtä tyynyä. 

Mihin kuvat tulevat?

  • instagram feed & tarina
  • facebook seinä & tarina

Annen Kukka ja Koti 

Tässä on hänen somesta kuvia.
kotisivut

kotisivut

palveluja

instagram

Kohderyhmä

Annen Kukka ja Koti kohderyhmänä pitäisin ihmisiä, jotka haluavat sisustaa kotiaan kasveilla, kukilla ja heillä muuta myynnistä löytyviltä tuotteilta. Myös heiltä hakee ihmiset kukkia esim syntymäpäiville, häihin, hautajaisiin ja muihin tärkeisiin päiviin. Heillä on myös kotiinkuljetuspalvelu, joten ihmiset jotka eivät pääsisi kukkiaan hakemaan voivat tilata heiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

elämä valmistumisen jälkeen // mitä nyt? //

 Mitä nyt valmistumisen jälkeen? Valmistuin visualistiksi Salon seudun Ammattiopistolta 31.1.2023 Valmistumisen jälkeen jatkoin työnhakua ak...