perjantai 15. tammikuuta 2021

Motorolan palaute omasta käyntikortista

 Motorolan palaute omasta käyntikortista


Olemme tehneet omat käyntikortit itsellemme graafisessa suunnittelussa.
Olen tehnyt aiheesta jo postauksen oma käyntikortti, johtopäätökset

Käyntikortit ovat lähetetty painoon ja nyt odotellaan.

Motorola


Mikä meni hyvin?

Tein juuri minun näköiseni käyntikortista, pidin omat puoleni. Osasin käyttää illustratoria, opettelin uusia juttua illustratorilla. Sain kortin valmiiksi aikataulussa. Sain luonnokset kaikki tehtyä, vaikka se tuntuikin vaikealta. Koitin uusia juttua ja sellaisia, joita en ennen olisi koittanut korttiin. Sain kortista ihanan värisin suunniteltua. 

Mikä meni huonosti?

En jaksanut keskittyä koko aikaa kaikkina päivinä 100% työhön, mutta aina sain innon takaisin. En meinannut saada etupuolen tekstiä keskelle, koska vaikka laitoin align- työkalulla sen keskelle, se ei näyttänyt olevan keskelle, mutta sen pitikin olla visuaalisesti keskellä eikä matemaattisesti. Enkä osannut tehdä yksin päätöksiä, miten asettelisin takapuolelle yhteystiedot. Kaikista ongelmista selvittiin.

Mitä olen oppinut?

Oppisin, että käyntikortteja on eri kokoisia, eikä ne ole aina samanlaisia. Voi olla erimateriaaleja, vaikkapa metallista tehtyjä, sitä en tiennyt. Oppisin käyttämään illustratorin eri työkaluja, joita en ollut ennen käyttänyt. Olen myös oppinut katsomaan fonttien yhteensopivuutta ja mistä pohjasta ne erottuvat parhaiten. Tiedonhankinta on tärkeä osa prosessia. 

Mitä vien käytäntöön?

Osaan tästä edes tehdä itsenäisesti käyntikortin ja näitä taitoja edistän oman yritykseni käyntkorttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

elämä valmistumisen jälkeen // mitä nyt? //

 Mitä nyt valmistumisen jälkeen? Valmistuin visualistiksi Salon seudun Ammattiopistolta 31.1.2023 Valmistumisen jälkeen jatkoin työnhakua ak...